Nieuws

260617 IssueTalk Lerarentekort

Lerarentekort!

Het 'rommelt' op z'n zachtst gezegd in het primair onderwijs! Men is boos over de aanpak van het lerarentekort in Nederland, maar hoe kan het wel worden opgelost? Dit onderwerp stond deze maand centraal bij De Issuemakers in IssueTalk!

Te gast in de studio waren wetenschapper en onderwijsadviseur Lauk Woltring, fractievoorzitster van de PvdA in Amsterdam Marjolein Moorman, Diederik Brink van CNV Onderwijs en Bart-Jan Wolters, teamleider opleidingen tot basisschoolleerkracht op de pabo sectie van Hogeschool Windesheim! Vanuit De Issuemakers schoof Laura Mulder aan!

Professionals uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid worden aan de tand gevoeld en gaan met elkaar in gesprek over diverse issues die spelen binnen politiek en samenleving. Hoe ga je met issues om en hoe kan je daar als organisatie op inspelen? Mooie communicatie-cases, niet te missen kansen en de laatste stand van zaken worden uitgebreid besproken.

Het programma is iedere laatste maandag van de maand van 14:00 tot 15:00 uur te horen op New Business Radio. IssueTalk is daarnaast ook als podcast te beluisteren.

Luister live