Nieuws

De SkiLLLsChallenge in People Power!

Glenn van der Burg kreeg deze week in People Power winnaars in de studio! De drie winnaars van de SkiLLLsChallenge van NSvP en Instituut Gak kwamen langs om te vertellen wat zij hebben ontwikkeld voor een Leven Lang Leren!

 

“Laat ons zien hoe jij skiLLLs voor een Leven Lang Leren wil ontwikkelen in een concrete aanpak die kansen voor jongeren op de arbeidsmarkt van morgen vergroten en vat dit samen in een voorstel.” Zo luidde de SkiLLLsChallenge, die het NSVP samen met Instituut Gak uitzette. Van de dertig ingezonden initiatieven konden er maar drie winnen en die winnaars waren te gast in de uitzending.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug