Nieuws

290517 People Power

We want millennials!

Nu de arbeidsmarkt weer aantrekt, groeit ook de vraag van bedrijven naar jong talent. Maar wat is belangrijk voor millennials in hun werk en wat kan je als werkgever doen om aantrekkelijk te zijn? Dat en meer hoorde je in People Power!

Gianvittorio Zandona, Directeur Monsterboard, nam ons mee in deze vragen zodat jij als organisatie je talent acquisition voor millennials kunt verbeteren. 

Hago organiseert sinds vorig jaar de schoonmaker van het jaar verkiezingen. Vorig jaar heeft Danny Jalhay gewonnen, waarmee voor hem een droom in vervulling is gekomen. Wat doet zo'n verkiezing met de trots en betrokkenheid van medewerkers. Hoe draagt het bij aan de invulling van betekenisvol werk? Ilse Vanhijfte en winnaar Danny Jalhay namen je mee in deze vragen.

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live