Nieuws

Digitale transitie!

In de eerste radio-uitzending van TeamNL was er aandacht voor de digitale transitie. Ron Lemmens sprak met hoogleraar Bart Bossink over de ontwikkelingen rondom dit thema en Annemarie Bruning sprak ondernemers over de digitale transitie in de financiële wereld. 

 

We spraken hierover met Ebury en Lincsafe. Wat zijn de voordelen van een slimme kluis? Hoe kunnen ondernemers snel cash betalingen op hun bankrekening gestort krijgen? Hoe kunnen internationale inkopen gefinancierd worden en cashflow problemen opgelost? En wat is hierbij eigenlijk de toekomst van de banken ? Deze week bij TeamNL alles over digitale transitie!

 

In TeamNL gaat Annemarie Bruning samen met hoogleraar Bart Bossink en Ron Lemmens op zoek naar praktische innovaties binnen het MKB. 

 

TeamNL wil inspireren en wil de innovatie inzichtelijk maken. Zowel aan tafel als in de reportages spreken we met vooraanstaande experts én ondernemers en zien we de meest uiteenlopende toepassingen.

 

TeamNL is er elke vrijdag om 14:00 uur op New Business Radio. En op tv te zien bij RTLZ, zaterdag om 18:00 uur, zondag om 10:30 uur en op woensdag om 13:20 uur.

 

Ga terug