Nieuws

Win het zakboek voor succesvolle Managers & Coaches!

Afgelopen week was hij te gast in Let's Talk Business: coach, auteur en spreker Hessel Jan Smink! We mogen nu vijf exemplaren van zijn 'Zakboek voor succesvolle managers & coaches' weggeven! 


Dit Zakboek behandelt korte thema’s die je bewust maken van je rol als leider. Het leert je kijken naar je eigen gedrag en geeft aan hoe je dit kunt verbeteren. Met thema’s als Authenticiteit, Gevoelens en Temporiseren, geven de auteurs je van A tot Z tips en aanwijzingen die je in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. De inhoud van dit Zakboek is het resultaat van jarenlange research en expertise als executive coach en manager.

‘Baanbrekend! Eyeopener voor iedere manager. To the point en helemaal van deze tijd.’ - Marcel Boekhoorn, Nederlandse ondernemer en investeerder

Je kunt nu dit Zakboek van Hessel Jan Smink en Jan Workamp eenvoudig in de wacht slepen! Laat ons bij New Business Radio weten welke, in jouw ogen, succesvolle manager jij een keertje wilt horen in de uitzending bij New Business Radio. Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl, Facebook of Twitter en wie weet sleep je dit zakboek in de wacht en gaan we de door jouw genoemde manager uitnodigen in de studio!

 ‘Topboek! Niet harder, maar slimmer werken. Geeft leiders op krachtige wijze totaal nieuwe inzichten.’ - Marc Lammers, spreker en gouden hockeybondscoach

Ga terug