Nieuws

Niet harder, maar slimmer werken!

Onderemer, auteur, spreker en coach Hessel Jan Smink te gast. Na vele jaren aan SMIPE te hebben gewerkt, heeft hij zijn belang verkocht. Onlangs bracht hij het boek "Zakboek voor succesvolle managers" uit.

 

Het boek behandelt korte thema's die je bewust maken van je rol als leider. Het leert je kijken naar je eigen gedrag en geeft aan hoe je dit kunt verbeteren. Met thema's als Authenticiteit, Gevoelens, Lef en Temporiseren, geven de auteurs van A tot Z tips en aanwijzingen die je in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.  De inhoud van dit ‘Zakboek’ is het resultaat van jarenlange research en expertise als executive coach en manager.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentator Ron Lemmens. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

 

Ga terug