Nieuws

230217 PRO Sales

Digital Transformation on Sales

In PRO Sales ontving Johan Reinhoudt Rob Idink en Ben van Lier. In deze uitzending werd het thema Digital Transformation on Sales besproken. Hoe gaat sales een rol spelen in digitalisering? Is de ontwikkeling van technologie onbeheersbaar geworden? 

Rob Idink is Managing Director van Hewlett Packard Nederland. Daarnaast is hij lecturer op Nijenrode Business Universiteit, voorzitter van de ICT Branchvereniging en vice-voorzitter van de raad van bestuur van de Sales en Management Association.

Prof. Dr. Ben van Lier is Professor bij Steinbeis University in Berlijn en lecturer bij Hogeschool Rotterdam en directeur van Strategie en Innovatie bij Centric.

In het programma gaat over het professionaliseren van het sales vak in een continue veranderend landschap. PRO Sales wordt gepresenteerd door Johan Reinhoudt, Executive en Sales Coach, en is elke laatste donderdag van de maand te horen op New Business Radio.

PRO Sales is geheel afgestemd op de sales professional. In het programma komen dan ook de wetenschap, de sales praktijk en de persoonlijke ontwikkeling van de sales professional samen.

Van elke uitzending is naderhand een podcast beschikbaar.

PRO Sales is een co-creatie tussen ISAM en de Athentic Consulting Group.

Luister live