Nieuws

200217 People Power

People Power Impact!

Twee mooie voorbeelden van hoe een bedrijf impact kan hebben op de maatschappij tijdens People Power in de studio! Leo van Loon startte de Buzinezzclub en Frank Dobbelsteijn is directeur van Returnity. In de uitzending hoorde je ook Prof. dr. Rick van Baaren met zijn maandelijkse column!

De Buzinezzclub gelooft in gelijke kansen voor alle jongeren in Nederland. In de praktijk liggen de kansen helaas niet voor het oprapen, vooral als je opgroeit in een kansarme omgeving. Om ook de kansen voor die jongeren te vergroten, biedt de Buzinezzclub een intensief trainingsprogramma aan en brengt hen in een kansrijk netwerk van ondernemers en professionals.

Returnity is een bedrijf dat het afvalmanagement van organisaties overneemt en van het afval een circulaire grondstoffenketen van maakt.

Dat alles hoorde je in de zevende aflevering van de reeks programma’s die Glenn van der Burg samen met Vebego maakt over impact. Welke impact heeft jouw organisatie op de maatschappij? Hoeveel collega’s biedt jij werk? 10, 50 of misschien wel 1.000. Familie multinational Vebego heeft bijna 40.000 mensen in dienst en wil haar maatschappelijke impact vergroten. Maar hoe doe je dat? En wat is impact eigenlijk? In People Power krijg jij elke maand een unieke inkijk bij deze zoektocht van Vebego. Met experts, ervaringen van andere organisaties en Vebego collega’s. Luister maandag om vier uur naar People Power op New Business Radio en denk mee via people-power.nl!

Elke maandag wordt People Power van 16:00 tot 17:00 uur live uitgezonden op New Business Radio, dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live