Nieuws

241016 People Power

Column Monday!

Glenn van der Burg belde in People Power met zijn vaste columnisten. Aukje Nauta kwam met tips met over Duurzame Inzetbaarheid en Prof. Rick van Baaren besprak een organisatiegewoonte die nodig veranderd moet worden!

Jeroen Busscher deelde een bespiegeling over organisaties en leiderschap en Sven Romkes, een creatieve geest, met een voorliefde voor taal en een aardrijkskunde-allergie. Vlak na zijn geboorte heeft hij een hersenbloeding gehad, waardoor hij in een rolstoel zit. Samen met collega’s zet hij momenteel diversiteit binnen ABN AMRO verder op de kaart. In zijn column bij People Power gaf hij ons een voorproefje van zijn roman in wording. Het heet ‘50 gegronde redenen om een gehandicapte te haten.’ 

Elke maandag van 16:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live