Nieuws

260916 People Power Saskia Tjepkema Anne van der Horst

Ontwikkelen in plaats van beoordelen

Te gast in People Power waren Saskia Tjepkema van Kessel&Smit en Anna van der Horst van eelloo! Samen werken zij aan de vraag: hoe kunnen organisaties ontwikkel- of beoordelingsgesprekken zo inrichten dat het vooral gaat om talent, groei en motivatie? 

Waarom werkt de beoordelingscyclus of het POP gesprek nu niet? Waar wordt er geëxperimenteerd met andere vormen? En wat kunnen wij daar van leren?

Ook was er in deze aflevering van People Power een primeur! De eerste aflevering van Aukjes Aanrader, waarin Aukje Nauta een aanrader deelt over Duurzame Inzetbaarheid.

Elke maandag van 16:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live