Programmering

Vallen, Opstaan en weer Doorgaan

Jacqueline Zuidweg spreekt elke maand met toonaangevende experts over alle aspecten van het ondernemerschap met speciale aandacht voor privé en zakelijke financiën. Jacqueline is er om de maand op de eerste maandag tussen 14:00 - 15:00 uur.

 

Met het programma Vallen, Opstaan en weer Doorgaan wil Jacqueline graag goed ondernemerschap bevorderen en financiële problemen bij bedrijven tijdig bespreekbaar te maken. De gasten geven inzicht en tips vanuit hun eigen vakgebied, zoals over marketing, sales, juridische vraagstukken, boekhouding en andere uitdagingen binnen het ondernemerschap.

Jacqueline Zuidweg is in 1994 gestart met haar onderneming Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland) én in 2012 werd zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar. Omdat ondernemers door schaamte en taboe te laat hulp vragen, is zij 3 jaar geleden gestart met MKBDoorgaan.nl, dé vroegsignalerende portal voor MKB-bedrijven en ZZP’ers met dreigende (financiële) problemen. Daarnaast is zij mede initiatiefnemer van het platform Schulden.nl.

Vallen, Opstaan en weer Doorgaan is om de maand te beluisteren op de eerste maandag tussen 14:00 - 15:00 uur.

Ga terug