Nieuws

Lora

LoRA in Digital Transformation

KPN rolde een landelijk dekkend LoRa netwerk uit voor The Internet of Things. Jacob Groote is hiervoor verantwoordelijk, hij besprak de mogelijkheden. En Marco Maréchal, stragisch adviseur communicatie bij Connected Strategische Veranderingsprocessen.

Van jongs af aan is trendwatcher en seriële ondernemer Vincent Everts gepassioneerd in de effecten van nieuwe technologie en de invloed hiervan op ons leven. Hij werd door Management Team genoemd als tiende van de “Top 25 beste sprekers van Nederland”. Naast het geven van presentaties, dagvoorzitter, modereren brainstorms en strategiesessies haalt hij ook veel voldoening uit het ‘echte’ ondernemen, het maken van 1000 video­reportages en interviews van mensen. 

Daarom is het voor Vincent op z'n lijf geschreven om uitgebreid de effecten van de digitale transformatie te bespreken en dat voor heel veel verschillende bedrijfstakken. Overheid, healthcare, media, mobiliteit, energie, alles verandert radicaal met de nieuwe digitale technieken. 

‘Digital Transformation’ wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live