Nieuws

SiliconValley

De geheimen van Silicon Valley

Roy Heerkens bezocht als journalist van Radio 1 Silicon Valley. Welke mythes zijn waar en wat kunnen we van dit tech-walhalla leren? David Pavlovic is creative director bij Mobiquity en van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van digitale applicaties.

Roy Heerkens is journalist bij KRO-NCRV bij radio 1. Hij maakt achtergrondreportages en reisde onlangs af naar Silicon Valley, het tech-walhalla in Californië. Wat viel hem op? Voor welke uitdagingen staan al die startups? Wat kunnen we van ze leren? Haal je echt zo makkelijk die miljoenen op? En hoeveel bedrijven worden écht succesvol?

David Pavlovic is sinds 2013 Creative Director bij Mobiquity. Hij bedenkt samen met creatievelingen, developers, consultants en vormgevers digitale oplossingen voor ingewikkelde business cases. Hoe verloopt dit proces van probleem tot oplossing? Wat is zijn rol en invloed? En waar moet je op letten bij het ontwikkelen van digitale producten?

Sidekick is Paul Piebinga, Managing Director van Mobiquity



Het programma 'Digital Transformation' gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.



'Digital Transformation' wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld.

Luister live