Nieuws

Marqeting

Entrepreneur Team Award 2015 finalist Marqeting

Voor het derde jaar op rij gaat TeamVenture op zoek naar het beste (opkomende) ondernemersteam van Nederland. Het is de enige award in de wereld die zich specifiek richt op wat velen zien als de belangrijkste succesfactor van innovatieve en snelgroeiende bedrijven: het ondernemersteam.

De eerste finalist die we aan je voorstellen is Marqeting.

Marqeting is een online advertising agency dat in 2011 is opgericht door de jeugdvrienden Gerrit Reinders en Dirk Brand, een commercieel talent en een wizzkid die al sinds de middelbare school samen droomden over het ondernemerschap. In 2014 traden twee andere jeugdvrienden van hen, Robbert Buijs en Jurjen Thomas toe als partners. Deze twee hadden in 2012 het bedrijf OSRE opgezet, een online adviesbureau in de vastgoedsector. Samen hebben ze nu meerdere bedrijven onder een gezamenlijke holding.

Buitenstaanders omschrijven de ondernemers als vier broers met totaal verschillende karakters, die elkaar volop vertrouwen en elkaar steunen in goede en slechte tijden. Ze respecteren en gaan af op elkaars expertise en weten hierdoor snel te handelen, wat belangrijk is voor de dynamische markt waarin ze opereren. In 2015 verdubbelden ze in aantal medewerkers en steeg de omzet met zo’n 100%.

Stemmen kan je hier.

Luister live