Nieuws

070319 MediaMatters Marc Vangeel op kantoortje

Marc Vangeel in MediaMatters!

Sinds juni 2017 is Telegraaf Media Groep onderdeel van het Belgische Mediahuis. Met CEO Marc Vangeel aan het roer zien de cijfers er goed uit, maar wat heeft de toekomst in petto? Bert Kok en Rick van Dijk gingen in MediaMatters het gesprek aan met de Vlaming! 

MediaMatters is een programma over innovatie in de mediasector! De presentatoren Bert Kok en Rick van Dijk praten iedere eerste donderdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur met gevestigde namen en nieuwkomers uit de sector. Het programma is naderhand ook als podcast beschikbaar.

MediaMatters is een project van stichting Media Perspectives. MediaMatters zoekt oplossingen voor concrete uitdagingen van mediabedrijven bij internationale startups en scale-ups. Deze start-ups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt de twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. Voor meer info: www.mediamatters.vc.

Luister live