Nieuws

MOGELIJK BV 01202021

Wat is er mogelijk?

Ook in 2021 praten we bij met Mogelijk B.V.. De nieuwe algemeen directeur van Mogelijk, Folkert Eggink, schoof aan bij Fabienne de Vries in Let's Talk Business. Een grote stap in het verder professionaliseren van het bedrijf. Wat is Folkert's visie voor het bedrijf?

Waarom is IT zo belangrijk en waar staat Mogelijk over vijf jaar? Daar ging Fabienne over in gesprek met Folkert Eggink.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Martine Hauwert, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman, Rick van Velthuysen en Koen Bugter. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl.

Luister live