Nieuws

261118 People Power

Change agents en ontwikkeling!

Change agents, oftewel mensen die veranderingen aanvoeren. Glenn van der Burg en Jeroen Busscher gingen in People Power in gesprek met Josje van der Snoek over Achmea's LAB55! Anna van der Horst en Douwe Snoek spraken over het belang van de vraag: Wie ben ik?

Om mee te kunnen met de razendsnelle veranderingen moeten de meeste organisaties hun manier van werken voortdurend aanpassen. Maar hoe verander je mensen? In People Power Change gingen Jeroen Busscher en Glenn van der Burg in gesprek met mensen die veranderingen aanvoeren. Wij noemen ze change agents. Zij zijn de inspiratiebron voor de gedragsverandering van anderen. We onderzoeken hoe change agents denken, maar vooral hoe ze doen. Hoe veranderen zij organisaties, teams of individuen? In People Power Change te gast was Josje van der Snoek van Achmea. Hoe injecteer je ondernemerschap en start-up energie in een grote organisatie? Achmea doet dat met LAB55.

Voor de ontwikkeling in je werkende leven is één vraag cruciaal: Wie ben ik? Korte, eenvoudige vraag, maar met een lastig antwoord. Wat is jouw verhaal? Te gast waren Anna van der Horst van eelloo en Douwe Snoek van Snoek Hoveniers!

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Luister live