Nieuws

Van Plek met de week!

Bij Plek verbinden ze mensen van verschillende teams, afdelingen en organisatorische grenzen. Wat zijn hun volgende stappen? Directeur Rik Mulder en technisch directeur David Clarisse van Plek waren te gast bij Folkert Tempelman in Let’s Talk Business!

 

Het snelgroeiende Plek heeft laatst een investering gehad via financieringsplatform Voordegroei. Met deze financiële impuls kan het sociaal intranet- en communityplatform zich richten op verdere groei. Dat komt goed uit, want Plek is hard aan het uitbreiden!

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.


Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Koen Bugter, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen.


Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

 

Ga terug