Nieuws

Werken zonder baas?

In People Power sprak Glenn van der Burg met Siebren Houtman van eelloo en Mark Vletter van Voys Telecom over verbinden in een organisatie zonder leidinggevenden! Want als er geen leidinggevenden zijn, hoe spreek je dan af wie wat doet?

 

Andere vragen die belangrijk zijn in zo'n werksituatie zijn natuurlijk ook hoe je er achter komt wie waar goed in is en hoe je jezelf blijft ontwikkelen? 

 

Werk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen. Wat als we kijken naar werk als de “Resource” is in plaats van de mens. Wat kan ons dat bieden? Welke effecten heeft dat op de manier waarop wij werken? Hoe draagt dat uiteindelijk ook weer bij aan de organisatie? Werk is er voor mensen en niet andersom!

 

Tijdens het tweede uur werd er ook teruggeblikt het Werkenergie Event!

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

Ga terug