Nieuws

De kracht van werkplezier!

Wat is het precies en hoe ga je er mee om? Glenn van der Burg en Pieter Jan de Bree spraken in People Power met vader en zoon Carel en Lex van Lynden over wellevendheid op de werkvloer en met Pharmalead founder David van Hartskamp over de kracht van werkplezier!

 

Carel van Lynden is advocaat op het gebied van zeerecht en financiering, honorair consul van Frankrijk en oprichter van wellevendheid.com. Lex van Lynden is Manager Direct Sales bij een jong bedrijf. Weet jij hoe het hoort? Kun jij door jouw wellevendheid mensen op hun gemak stellen? Wat is de kracht er van en hoe doe je dat? In deze aflevering van People Power zochten we dat uit.

 

Het tweede uur schoof David van Hartskamp, oprichter van Pharmalead, aan. PharmaLead is het grootste team apotheekprofessionals van Nederland. Zij zijn overtuigd van de kracht van werkplezier. Hoe vergroot je dat en wat zijn de resultaten?

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug