Nieuws

Visie en strategie?

Visie en strategie zijn typische onderwerpen voor de organisatieleiding. Samen op de hei mijmert het MT over het organisatie vergezicht en smeed samen een slimme strategie. Toch? Nee, zeggen Tjardo Meulenbroek van Critical Minds en Matthijs Verburg van eelloo!

 

Bij de richting van de organisatie moet je juist alle collega's betrekken. Met zijn allen nadenken over de toekomst. Klinkt als een Poolse landdag... Of niet. Het eerste uur te gast bij Glenn van der Burg waren ondernemers Tjardo Meulenbroek van Critical Minds en Matthijs Verburg van eelloo. Aukje Nauta was onze columnist.

 

In het tweede uur te gast was Ebel Kemeling, oprichter van Spring Associates en columnist van het FD! Hij is een gekend strateeg en behalve specialist op het terrein van koersbepaling van ondernemingen, ook expert op het terrein van energie en duurzaamheid. Als een van de oprichters van de Alan Turing school is hij bezig met een nieuwe vorm van basisonderwijs. Hij is dus meer dan de (traditionele) adviseur. Een exacte man en bovendien filosoof (maar misschien is dat wel hetzelfde).

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug