Nieuws

Developing People Power!

Ontwikkeling van mensen en innovatie in organisaties is van groot belang in deze tijden van snelle ontwikkelingen. Hoe zorg je ervoor dat mensen zich in organisaties tijd, ruimte en inspiratie hebben? Te gast in People Power waren Matthijs Verburg van eelloo en Esther Jousma van Cultuur Werkt!

 

In het tweede uur, tijdens Leading People Power, ging Harry Starren niet in gesprek met een gast, maar was hij zelf te gast! Hoe kijkt Harry terug op alle jaren van organisatie ontwikkeling, management hypes en alle trainingen, sessies en bijeenkomsten die hij heeft begeleid en ontwikkeld? Wat is de zin en onzin? Wat werkt en wat niet? Als hij terug kijkt wat is dan wijsheid?

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

Ga terug