Nieuws

120418 Let's Talk Finance

War for talent!

Ook in de financiële sector is er een heuse 'war for talent' gaande. Wie haalt de beste talenten binnen? We spraken er tijdens Let's Talk Finance over met Erik Veurink van FBD Bankmensen, Maurice Peeters van Young Capital en Cindy Groen van de Rabobank!

Let's Talk Finance is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Let's Talk Finance hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Let's Talk Finance, live vanuit de studio van New Business Radio!

Grote en kleine spelers uit de financiële wereld hoor je in Let's Talk Finance. Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur. Natuurlijk ook terug te beluisteren als podcast!

Let’s Talk Finance wordt mede mogelijk gemaakt door FBD Kennis van mensen, Kennis van zaken.

Luister live