Nieuws

Agrarisch Ondernemer van het Jaar!

Reden voor feest bij Peter van der Avoird en zijn Van der Avoird Trayplant! Niet alleen werd hij agrarisch ondernemer van het jaar bij de vakjury, ook kreeg hij de publieksprijs. Van der Avoird schoof aan bij Ron Lemmens in Let's Talk Business!

 

De award voor agrarisch ondernemer van het jaar is een initiatief van Boerderij, Groenten & Fruit en Pluimveehouderij en werd voor alweer de 23ste keer uitgereikt! Van der Avoird Trayplant is gevestigd in Bavel, Noord-Brabant en kweker van uitgangsmateriaal voor aardbei en framboos.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Koen Bugter, Fabienne de Vries, Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur via www.newbusinessradio.nl!

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie.

 

Ga terug