Nieuws

Generation People Power!

Mensen maken jouw organisatie! Je hebt dus ook nieuwe mensen nodig voor de groei of verjonging van je organisatie. Hoe pak je dat nou op een vernieuwende, mensgerichte manier aan? Glenn van der Burg ontving Hans Kroonen, ondernemer van Steam, hét bureau voor Employer Branding!

 

Ook Matthijs Verburg van eelloo was te gast het eerst uur! Tijdens het tweede uur van People Power was Oscar Kneppers, oprichter van Rockstart, in de studio! Bij Rockstart ondersteunen ze start-ups met toegang tot financiering, markt en expertise. Harry Starren ging met hem in gesprek over hoe hij vorm geeft aan de toekomst.

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

 

 

Ga terug