Nieuws

Let's Talk Finance

In de allereerste aflevering van Let's Talk Finance ontving Ron Lemmens in de studio Henry van Rijn manager zaken bij Univé 'Het Zuiden'. Univé is een verzekeringsorganisatie, die werkt als een vereniging zonder winstoogmerk. 

 

Univé 'Het Zuiden' is een zelfstandig brandverzekeraar en intermediair voor alle particuliere, zakelijke en agrarische relaties in Brabant, Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden. 

 

Let's Talk Finance is dé nieuwe talkshow op New Business Radio! Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur met opmerkelijke spelers uit de financiële wereld. In Let's Talk Finance hoor je hoe zij dealen met de dynamiek rond hun specialisme!

 

Challengers en gamechangers volgen elkaar in hoog tempo op. Het spel èn de regels veranderen continu. Hoe sluit je aan bij een relatie die steeds meer verwacht en is de geest van 2008 weer terug in de fles? Luister naar verhalen en verwachtingen uit het veld in Let's Talk Finance, live vanuit de studio van New Business Radio!

 

Grote en kleine spelers uit de financiële wereld hoor je in Let's Talk Finance. Elke tweede donderdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur. Natuurlijk ook terug te beluisteren als podcast!

 

Let’s Talk Finance wordt mede mogelijk gemaakt door FBD Kennis van mensen, Kennis van zaken.

 

Ga terug