Nieuws

Radicaal het roer om!

In de verpleegzorg wordt vernieuwd richting mensgerichte zorg, maar er is een programma waarbij dit radicaal aangepakt wordt! Glenn van der Burg ontving in People Power Marie-Antoinette Backes, Joep Barthelomeus en Martijn Laterveer van Radicale Vernieuwing verpleeghuiszorg! 

 

Glenn ging met de initiatiefnemers en coördinators van dit programma in gesprek over de urgentie van het programma, wat deelnemende verpleeghuizen meemaken in deze radicale reis en wat zij zelf zijn tegengekomen.

 

In het tweede uur was er weer een uitzending van HR Creates People Power! Glenn ging in gesprek met de HR Director van Cap Gemini, Jurgen Wasser!

 

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start-up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio!

Ga terug