Nieuws

Vitaal ondernemen!

Jacqueline Zuidweg ging in 'Vallen, opstaan en weer doorgaan' in gesprek met vier experts over ondernemen en gezondheid! Hoe blijf of word ik fit, zowel fysiek als mentaal en wat te doen bij verslaving?

 

Te gast in de uitzending waren: Petra de Jong van Squash en Wellness, Rob Kurvers en Yolanda Buchel van Whoosh5 en Marco Smit van Pentaco!

 

Met het programma Vallen, opstaan en weer doorgaan wil Jacqueline graag goed ondernemerschap bevorderen en financiële problemen bij bedrijven tijdig bespreekbaar te maken. De gasten geven inzicht en tips vanuit hun eigen vakgebied, zoals over marketing, sales, juridische vraagstukken, boekhouding en andere uitdagingen binnen het ondernemerschap.

Jacqueline Zuidweg is in 1994 gestart met haar onderneming Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland) én in 2012 werd zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar. Omdat ondernemers door schaamte en taboe te laat hulp vragen, is zij 3 jaar geleden gestart met MKB Doorstart, dé vroegsignalerende portal voor MKB-bedrijven en ZZP’ers met dreigende (financiële) problemen. Daarnaast is zij mede initiatiefnemer van het platform Schulden.nl.

Vallen, opstaan en weer doorgaan is om de maand te beluisteren op de eerste maandag tussen 14:00 - 15:00 uur.

 

Ga terug