Nieuws

Ondernemen buiten de grenzen!

Ernst Noorman, Directeur Internationale Programma's bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) was te gast bij Folkert Tempelman in Let's Talk Business op New Business Radio! Ernst is oud ambassadeur van Nederland in Suriname en Burkina Faso!

 

Bij de RVO zorgt hij er onder andere voor dat Nederlandse ondernemers nog beter kunnen ondernemen in het buitenland.

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie!

 

Ga terug