Nieuws

Theo Verbruggen bij New Business Radio!

In de studio was Theo Verbruggen van Altair te gast om meer te vertellen over nieuwe technieken waarmee je simulatie gebaseerd kunt ontwerpen. Hoe gaat het in zijn werk en wat levert het je op? 

 

Daar vertelt Theo Verbruggen over aan de hand van inspirerende voorbeelden!

Altair is toonaangevende organisatie die aan de hand van op simulatiegebaseerde ontwerpmethodieken innovatieve producten kan realiseren. Dit kunnen ze op een kostenbesparende manier met een snellere doorlooptijd doen. 

 

Nieuwe productiemethoden (denk hierbij aan 3D-printen), nieuwe materialen en nieuwe productie-eisen vereisen dat een innovatie of productidee aan het begin van de ontwerpfase al multidisciplinair wordt geoptimaliseerd. Hierin neemt Altair ook het onderzoek en inzetten van 'bionische' structuren mee in hun designs. 

Door - met behulp van intrinsieke software - simulaties te realiseren kunnen ontwerp, materialen en de doorlooptijd al in de ontwerpfase multidisciplinair worden geoptimaliseerd.

Het klinkt wellicht complex, maar Theo Verbruggen weet het mooi uit te leggen in deze Let's Talk Business. 

 

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

 
Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen.

 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Ga terug