Nieuws

Corporatie Blauwe

Coalitie Het Blauwe Hart

De 'Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk' gaat de ecologische waarden en het economische potentieel van het voormalig Zuiderzee gebied versterken.  Folkert Tempelman sprak erover met Flos Fleischer, manager bij de Coalitie Blauwe Hart, communicatie adviseur Kees Terwisscha van het project Vismigratierivier en Bert Kranendonk, mede eigenaar van het Wadden Center.
 
In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.
 
Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen. 
 
Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl 
 
Folkert Tempelman ging in gesprek met verschillende personen van: 'Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk' 
 


Het interview met Flos Fleischer is van 00:00 - 08:20.

Het interview met Kees Terwisscha is van 08:25 - 13:58

Het interview met Bert Kranendonk is van 13:58 - 17:12

 
Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur.  
 
Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en maatschappelijk verantwoorde koffie voor bedrijven!

Luister live