Nieuws

Kopano in Let's Talk Business!

CEO Brian Joseph van Kopano was te gast in Let's Talk Business. Kopano is leverancier van open source collaboration software. Brian besprak de slimme oplossingen die Kopano wereldwijd biedt met Libre Office Online. 

 

Kopano is Europa’s meest toonaangevende leverancier van open source collaboration software. Met Brian praat Folkert over de oplossingen die LibreOffice Online biedt en gaat hij in op hoe Kopano via slimme software organisaties helpt controle te houden over hun eigen data.

 

Stichting Het Blauwe Hart staat voor het versterken van kwaliteit van het IJsselmeergebied en het stimuleren van de bestuurlijke samenhang in het gebied. Folkert zal met Flos in gesprek gaan over wat de stichting is en wat zij doen en kijken daarbij specifiek naar twee lopende projecten: Project Vismigratie en Project Wadden Center.


In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over 5 jaar uit.

Dit alles in een één uur durend radioprogramma, met lekkere muziek en onder de enthousiaste (bege)leiding van presentatoren Ron Lemmens, Folkert Tempelman, Robert Denneman en Rick van Velthuysen. 

Ken je zelf ondernemende mensen die je graag in de uitzending zou willen horen? Laat het ons weten via info@newbusinessradio.nl of tweet het via @newbusradionl

 

Let's Talk Business hoor je elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur en elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur. 

 

Let’s Talk Business wordt mede mogelijk gemaakt door Baaz.nl en ABOS Café Primero; ambachtelijk gebrande en gecertificeerde koffie voor bedrijven!

Ga terug